19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

19 Mayıs 2021 11:22 Tirebolu Belediyesi 1349

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında belediye başkanımız sayın Burhan Takır, ilçe kaymakamımız, emniyet müdürümüz, gençlik spor ilçe müdürümüz ve diğer kurum amirlerimizle çelenk töreni icra edildi.

Milli mücadele meşalesinin yakıldığı gün olan 19 Mayıs 1919, bir ulusun uyanışının, tam bağımsız bir devletin kurulmasının ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli dönüm noktalarından bir tanesidir.

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” diyerek güvenini ifade ettiği, Türk Gençliğine emanet ettiği vatanımızı, tüm milli ve manevi değerleriyle benimsemek ve gelecek nesillere taşımak, tüm gençlerimizin en başta gelen sorumluluklarındandır.

Bu duygu ve düşünceler ışığında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum.

Burhan Takır
Tirebolu Belediye Başkanı

• Etiketler
Tirebolu Belediyesi

Tirebolu Belediyesi'ne ait kurumsal bilgilerin, güncel haber, duyuru, galeri, video, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

Tirebolu Belediyesi

Çarşı Mah. Gazipaşa Cad. No: 198
Tirebolu / Giresun

Belediye Yazılımı: VAV Prodüksiyon © Tüm Hakları Saklıdır.